BLOG

El que ens passa dia a dia

Comentaris dels nostres clients

Ja feia dies que teníem la web preparada, però per fi ahir la vàrem publicar, i ahir mateix vam rebre el mail d’una clienta felicitant-nos per la web.
Us posem un fragment del què ens va enviar perquè ens fa molta il·lusió que ens feu arribar les vostres impressions, sobretot perquè nosaltres fem les coses amb molt d’amor i això ens fa pensar que ho fem bé.

Hola, Acabo de llegir tot el que publiqueu a la web i d’entrada FELICITATS, que bonic tot el que ensenyeu. Estic descansant després d’haver menjat un dels ous de les gallines i vull escriure-us perquè sé molt bé l’esforç que hi ha en que avui hagi pogut menjar-lo. Fa molt de temps que miro de ser conscient del que menjo i compro, amb els ous no m’aclaria, per més que veia rètols i avui he entrat a biobrots a Girona i una dependenta m’ho ha explicat bé, ara ja sé què vol dir el dígit … he agafat la vostre etiqueta i m’he deixat portar fins escriure-us, potser us agradarà rebre unes lletres d’un cor que també estima la Terra. Gràcies.

Moltes gràcies M.C.O., ens ha encantat!

Ara ens falta enllestir la part de botiga on-line perquè tingueu els nostres productes a l’abast des de casa vostra. Ben aviat ho tindrem preparat!

Llista de desitjos 0
Anar a pàgina desitjos Continuar comprant