Comandes

Comprar és molt fàcil, rebre-ho encara més

Fer la teva comanda és molt fàcil, escull els productes que t’agradaria comprar i afegeix-los al teu cistell. Els productes de la nostra web es poden comprar o bé per unitats o bé per pes. En el cas dels productes indicats per unitats, trobaràs també el pes aproximat de cada unitat. Quan tinguis tot el que vols comprar a la cistella pots efectuar l’ordre de compra sempre que estiguis registrat. En aquest pas podràs revisar els productes comprats i fer modificacions si ho desitges. Si vols comprar algun producte i no l’has trobat a la web o vols dir-nos qualsevol altra cosa, escriu-ho a l’apartat de “comentaris” que veuràs just abans de finalitzar el procés de compra.

TIPUS DE COMANDES
Les comandes online poden ser per recollir a la nostra botiga o bé per entregar a domicili. Les entregues a domicili es fan només a la província de Girona, Barcelona ciutat i rodalies.

COMANDES PER RECOLLIR A LA BOTIGA
Indica’ns quan ho vindràs a buscar i t’ho tindrem preparat, t’ho preparem d’un dia per l’altre.

COMANDES A CASA DINS LA PROVÍNCIA DE GIRONA
Les comandes dins de la província de Girona en una àrea màxima de 30 km seran gratuïtes amb una comanda mínima de 50 €, si el preu de la comanda és inferior l’enviament serà de 7,5 €.

Les comandes se serviran en un màxim de 24 hores de dilluns a dissabte.

COMANDES A BARCELONA
Les comandes a Barcelona seran gratuïtes amb un mínim de 50 € . El repartiment es farà 4 dies a la setmana de dimecres a dissabte.

DEVOLUCIONS
En el cas de que el producte no arribi en les condicions esperades podrà posar-se en contacte amb nosaltres en un periode màxim de 24h a partir de l’entrega per indicar els motius de la incidència, i si és el cas, per gestionar-ne la devolució. El reemborsament es realitzarà a través del mateix métode de pagament utilitzat en la compra o bé través de transferència bancària.

SEGURETAT I PROTECCIÓ A LA COMPRA

Aquesta web compleix els protocols SLL amb el sistema 3D Secure. Aquest sistema de pagament segur amb targeta certifica la identitat del consumidor durant una compra en línia, de manera que protegeix la informació de pagament durant l’operació d’eCommerce. És a dir, està especialment pensat per evitar els fraus amb targeta en operacions en què no hi ha una presència real de la targeta.

El protocol 3D Secure és una tecnologia antifrau d’encriptació que utilitza Secure Socket Layer (SSL, una aplicació per transmetre informació d’anada i tornada de forma segura). En el moment de formalitzar la transacció, garanteix que l’usuari s’identifiqui i s’acrediti com a titular de la targeta amb la que pagarà la compra.

 

 


Llista de desitjos 0
Anar a pàgina desitjos Continuar comprant